Deelnemersveld 2024

Organiserende club uit de Veldmaat.

ATC’65 al jaren uitstekende contacten mee vanwege het grote Bauhaus Toptoernooi.

Kersverse landskampioen is er dit jaar voor het eerst erbij. Wij zijn hier eer verheugd mee. PSV heeft vele grote namen voort gebracht. Wat te denken aan Romario, Gomez, Nilis, van Nistelrooy.

We zijn blij dat een van de beste jeugdopleidingen van Nederland onze kant op komt.

Wederom is Ajax van de partij. Ze dienen natuurlijk hun titel te verdedigen.

De trots van de regio behoort op dit toernooi aanwezig te zijn. Ook dit jaar zijn ze er weer bij.

Wederom is deze TOP club er weer bij. De kersverse landskamioen van duitsland.13x Champions League gespeeld. UEFA Cup winnaar 1988. Rudi Völler, Toni Kroos en Kai Havertz. hebben er gespeeld.

We zijn trots dat ook deze Traditionsverein weer naar Haaksbergen komt. Ze gaan dit jaar weer voor de winst.

Dit jaar zijn ze er voor het eerst bij. 4 keer landskampioen van Duitsland. Zes keer winst van de Duitse beker. Arnautovic, Klose, Özil, Völler, de Bruyne zijn zo maar wat toppers die hier hebben gevoetbald.

Fortuna Düsseldorf is een club met een rijke historie. Opgericht in 1895 en 1 keer landskampioen. Oud spelers zijn Martin Harnik, Charlison Benschop, Mike Büskens.

Die Geisböcke zijn natuurlijk niet onbekend. Een echte Traditionsverein die als een van de weinige clubs een levendige mascotte heeft: bok Hennes.
Oud spelers zijn onder andere Berns Schuster, Lukas Podolski, Toni Schumacher zijn enkele oud spelers van FC Köln

Dit jaar hebben ze maar één doel: winnen.
We zijn trots dat ze er weer bij zijn.

Nog een Belgische TOP club wat gaat deelnemen aan het toernooi. Wist je dat Courtois, Kevin de Bruyne en Yannick Carrasco hier zijn begonnen met voetballen? 4 keer landskampioen van België. Oud FC Twente spelers Theo Jansen en Orlando Engelaar hebben hier ook gevoetbald.

Nieuw dit jaar is Royale Union Saint-Gilliose. Deze Belgische topper kwam afgelopen jaar een punt te 2 punten te kort voor het kampioenschap.

Nog een mooie club uit België.
Oud spelers die hier gevoetbald hebben zijn: Bryan Riuz, Roman Jaremtsjoek, Roberto Rosales, Eric Viskaal en Foeke Booy.
We zijn blij met de komst van de Buffalo’s.

We zijn trots dat we een club uit Frankrijk hebben weten te strikken. Deze landskampioen van 2021 is een grote naam in Frankrijk. Pierre-Emerick Aubameyang, Sven Botman, Rafael Leao, Gervinho, Mike Maignan zijn zomaar wat grote namen wie hier hebben gevoetbald.