Deelnemersveld 2022

Organiserende club uit de Veldmaat.

ATC’65 al jaren uitstekende contacten mee vanwege het grote Bauhaus Toptoernooi.

De trots van de regio behoort op dit toernooi aanwezig te zijn.

Met Borussia Mönchengladbach komt er een absolute grootmacht in het Duitse voetbal onze kant op. Borussia is een topclub, die doorgaans meedoet om de bovenste plaatsen in de Bundesliga.

Met het Belgische Beerschot heeft de organisatie een club van naam en faam binnengehaald. Net als Borussia Mönchengladbach is ook het Beerschot een zogenaamde Traditionsverein. 

Na Borussia Mönchengladbach is de organisatie trots dat ook Borussia Dortmund naar Haaksbergen komt. Champions League winnaar, Wereldbeker winnaar, 8 keer landskampioen. Een absolute top club.

Wederom een club met een grote historie dat naar Haaksbergen komt. 4 keer landskampioen en winnaar Europacup 2.

Club van wereldfaam. Zlatan, Bergkamp, Cruijf. Zomaar wereldsterren die voor deze club hebben gevoetbald.

Fortuna Düsseldorf is een club met een rijke historie. Opgericht in 1895 en 1 keer landskampioen.

Mooie aanvulling op het deelnemersveld. Veel bekende voetballers voortgebracht. Wim Jonk, Arnold en Gerrie Mühren, Kees Kwakman, Marco Boogers. Natuurlijk zijn ze ook bekend om de vele Hollandse zangers die uit dit dorp komen.

NEC-Nijmegen is ook een mooi aanvulling op het deelnemersveld. Speelt in Stadion de Goffert waar onlangs ook Rammstein nog gespeelt heeft.

We zijn blij met deze 2e deelnemer uit Antwerpen. Ze timmeren de laatste jaren hard aan de weg. Wist je dat deze club de oudste professionele club van België is?