Deelnemersveld 2023

Organiserende club uit de Veldmaat.

ATC’65 al jaren uitstekende contacten mee vanwege het grote Bauhaus Toptoernooi.

Wederom is Ajax van de partij. Ze dienen natuurlijk hun titel te verdedigen.

Voor de eerste keer komt Club Brugge naar de Veldmaat. Een topclub uit België. Jan Ceulemans Jean-Pierre Papin, Franky van der Elst. Zo maar een paar grote namen welke hier hebben gevoetbald. 18 keer landskampioen,

We zijn trots dat ook deze Traditionsverein weer naar Haaksbergen komt. Vorige editie zijn ze 3e geëindigd en nu gaan ze voor de winst.

FC Utrecht is een nieuwe deelnemer aan het toernooi. Zeg je FC Utrecht dan zeg je Stadion Galgewaard, Bunnikside, John van Loen, Igor Gluscevic, Jan Willem van Ede. We zijn blij dat ze er dit jaar bij zijn.

De trots van de regio behoort op dit toernooi aanwezig te zijn. Ook dit jaar zijn ze er weer bij.

Vorig jaar verliezend finalist. Dit jaar hebben ze maar één doel: winnen.
We zijn trots dat ze er weer bij zijn.

Wederom een nieuwe TOP club welke naar Haaksbergen komt en niet de minst. 13x Champions League gespeeld. UEFA Cup winnaar 1988. Rudi Völler, Toni Kroos en Kai Havertz. hebben er gespeeld.

Nog een Belgische TOP club wat gaat deelnemen aan het toernooi. Wist je dat Courtois, Kevin de Bruyne en Yannick Carrasco hier zijn begonnen met voetballen? 4 keer landskampioen van België. Oud FC Twente spelers Theo Jansen en Orlando Engelaar hebben hier ook gevoetbald.

We zijn ontzettend trots om Schalke 04 aan te kondigen als deelnemer van het toernooi.
Die Königsblauen zijn natuurlijk niet onbekend. Een echte Traditionsverein die door heel Europa fans heeft.
Oud spelers zijn onder andere Youri Mulder, René Eijkelkamp, Klaas-Jan Huntelaar, Manuel Neuer, Leroy Sané en ga zo maar door.

Nog een mooie club uit België.
Oud spelers die hier gevoetbald hebben zijn: Bryan Riuz, Roman Jaremtsjoek, Roberto Rosales, Eric Viskaal en Foeke Booy.
We zijn blij met de komst van de Buffalo’s.

We zijn ontzettend zeer verheugd om FC Köln aan te kondigen als deelnemer van het toernooi.
Die Geisböcke zijn natuurlijk niet onbekend. Een echte Traditionsverein die als een van de weinige clubs een levendige mascotte heeft: bok Hennes.
Oud spelers zijn onder andere Berns Schuster, Lukas Podolski, Toni Schumacher zijn enkele oud spelers van FC Köln

Fortuna Düsseldorf is een club met een rijke historie. Opgericht in 1895 en 1 keer landskampioen. Oud spelers zijn Martin Harnik, Charlison Benschop, Mike Büskens.