Diamant Sponsor

Uiteraard kunnen wij dit prachtige toernooi niet alleen organiseren. Daar hebben we natuurlijk hulp bij nodig en dat doen we samen met onze sponsoren.

Goed eten. Daar houden we van. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor u pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Lekker eten gemaakt vanuit liefde voor het ambacht en met aandacht voor mens, milieu en dierenwelzijn.

Ook u als consument herkend dit; verschillende jaren zijn we verkozen tot de beste vers supermarkt, de beste wijnsupermarkt, de beste broodafdeling en als meest verantwoorde supermarkt! Titels waarop we bijzonder trots zijn en die we dagelijks waar willen maken.

Daarnaast willen we dat goed eten voor iedereen toegankelijk is. We helpen u dan ook graag om goed, lekker eten op tafel te zetten. En bieden een snelle, persoonlijke service – zowel in de winkel als online.

Ten slotte vinden we dat goed eten betaalbaar moet zijn. Daarom kopen wij onze producten grootschalig in en zorgen wij wekelijks voor aantrekkelijke aanbiedingen.