Goud Sponsor 2023

Het is alweer 3 jaar geleden dat Arie van Linstee en Ellis Middelhuis begonnen met hun eigen bakkerij aan de Veldmaterstraat in Haaksbergen. Bakkerij Middelhuis staat voor ambacht & lokaal. Daarnaast maken ze ook nog eens alles zelf. Zo hebben ze zelfs hun eigen graanveld, hoe bijzonder is dat? Verder kenmerkt Bakkerij Middelhuis zich door telkens weer nieuwe producten te presenteren en zijn er vaak leuke acties.

Bakkerij Middelhuis is inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld en is een begrip geworden in de Veldmaat. Daarom zijn we ook zeer content dat we kunnen mededelen dat Bakkerij Middelhuis zich als gouden sponsor aan het Erik ten Hag toernooi heeft verbonden.

Een topbakker voor ons toptoernooi!

Bij Ximmio geloven wij dat organisaties en consumenten in de afval- en reinigingsbranche het beste uit hun personeel halen wanneer technologie op een creatieve en efficiënte manier wordt ingezet. Werknemers zijn productiever door mee digitaal gebruiksgemak en leveren daardoor betere resultaten.

Onze passie is het leveren van dé beste software. Snel, gebruiksvriendelijk, veilig en stabiel – dat zijn onze kernwoorden. Wij zijn pas tevreden als onze oplossingen een lach op het gezicht van onze users toveren. Want, a smile is never wasted

Olympia biedt werk van betekenis aan meer dan 15.000 mensen. Wij zijn er voor praktisch opgeleide mensen in uitvoerende beroepen. Mensen die iets maken, die iets doen. De chauffeurs, monteurs, de operators en de orderpickers. De callcenter medewerker, de servicemedewerker en de commercieel medewerker.

Kijk eens gerust op https://www.olympia.nl/over-olympia/