Gouden Sponsoren

Uiteraard kunnen wij dit prachtige toernooi niet alleen organiseren. Daar hebben we natuurlijk hulp bij nodig en dat doen we samen met onze sponsoren.

Whixx bestaat uit een enthousiast team met jaren lange ervaring in de Telecom en ICT. Onze uitdaging is om bij te blijven met de beste technieken en om een zo betrouwbare en meest geoptimaliseerde omgeving aan te bieden.

Ieder bedrijf heeft zijn eigen wensen en aangezien we wel van een uitdaging houden bereiken we voor iedereen de juiste oplossing. Van een eenvoudige werkplek tot grootschalige hybride oplossingen. We krijgen het samen voor elkaar.

Wij leveren gekwalificeerde winkel- en objectbeveiligers, representatieve en daadkrachtige horecagastheren en – dames en ad-hoc security teams. DZ-Beveiliging levert maatwerk voor iedere organisatie en elk project. Door de inzet van enkel de meest gedreven en representatieve beveiligers in de branche, weten wij uw veiligheid (en die van uw bezittingen) op een discrete en zorgvuldige manier te waarborgen. Wij zijn werkzaam in Twente en de Achterhoek denk aan bijvoorbeeld Haaksbergen, Doetinchem, Oldenzaal, Borculo, Enschede, Eibergen en Hengelo maar op verzoek ook ver daar buiten.