Sponsoren Erik ten Hag Int. U 12 Toernooi

Uiteraard kunnen wij dit prachtige toernooi niet alleen organiseren. Daar hebben we natuurlijk hulp bij nodig en dat doen we samen met onze sponsoren.

Whixx bestaat uit een enthousiast team met jaren lange ervaring in de Telecom en ICT. Onze uitdaging is om bij te blijven met de beste technieken en om een zo betrouwbare en meest geoptimaliseerde omgeving aan te bieden.

Ieder bedrijf heeft zijn eigen wensen en aangezien we wel van een uitdaging houden bereiken we voor iedereen de juiste oplossing. Van een eenvoudige werkplek tot grootschalige hybride oplossingen. We krijgen het samen voor elkaar.

Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep is met ruim 4.600 medewerkers in bijna 75 jaar tijd uitgegroeid tot een van de grotere en vooraanstaande automotive bedrijven in Nederland. Ons bedrijf telt bijna 300 vestigingen in Nederland, Belgiƫ, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg.

Naast de dealer & lease bedrijven kunt u ook terecht bij een van de Van Mossel schadeherstelbedrijven, Van Mossel Glasservice, Van Mossel Klein schadeherstel, Van Mossel FinanciĆ«le Diensten of Van Mossel Car Solutions voor carrosseriebouw, belettering of inrichtingen van uw bedrijfswagens.