Vrienden van Erik ten Hag Int. U12 Toernooi

Waar zou dit toernooi zijn als we geen vrienden zouden hebben. Gelukkig hebben wij deze vrienden en daar zijn we heel TROTS op. Hieronder staan onze vrienden die dit toernooi mede mogelijk maken.

JBC Solutions levert een totaalpakket aan diverse chemische producten, van 10 ml verpakkingen tot bulkleveringen. JBC Solutions vertegenwoordigt diverse chemieproducenten, waardoor er een zeer breed scala aan producten aanwezig is tegen concurrerende prijzen.

Daarnaast biedt JBC Solutions de unieke mogelijkheid om deze producten of klanteigen product(en) onder private label te verpakken. Dit kunnen zowel vloeibare als vast stoffen zijn.

Supportersvereniging FCT Hoksebarge is niet alleen een supportersvereniging. Deze vereniging is ook maatschappelijk bij veel projecten betrokken.

Wij weten als geen ander dat wanneer je desktop of laptop kapot gaat, dit ontzettend vervelend is en altijd ongelegen komt. Door ruime ervaring in ons vak staan wij bekend om onze snelle, persoonlijke en daadkrachtige service, speciaal gericht op particulieren. Omdat wij uitsluitend op afspraak werken, hebben wij voor iedereen voldoende tijd om het probleem én mogelijke oplossing te bespreken. Bij ons is het onderzoek vooraf geheel gratis en vrijblijvend. Dus, woon je in de regio Twente en wil jij je computer vakkundig gerepareerd hebben? Dan ben je bij De Computerman Twente in Hengelo aan het juiste adres. Wij lossen alle soorten computerproblemen voor je op en leveren ook nieuwe en gereviseerde laptops en desktops onder de landelijke handelsnaam Easy Computershop.

Leferink levert kantoormeubilair en doet aan projectinrichting. KP Interieur is een interieurbouwer. Samen zijn zij een zeer sterk duo dat geen enkele uitdaging uit de weg gaat.

De winkel voor iedereen, met een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor het huishouden, speelgoed en tuinmeubelen.

Fysiotherapie Noordman is een vooruitstrevende praktijk die na verschillende audits de predicaten TopZorg praktijk (Menzis) en PlusPraktijk (Achmea groep) heeft gekregen. Wij trachten dan ook de kwaliteit van de totale behandeling op een zo hoog mogelijk niveau te houden.

Leverancier van KPN mobiele abonnementen voor de zakelijke markt.

Winkel in Lingerie – Nachtmode – Badmode voor zowel de vrouw als de man.

Rapide International B.V. is al meer dan 100 jaar producent van leder-, hoef-, en paarden verzorgingsproducten! Onze hoogwaardige kwaliteitsproducten zijn verkrijgbaar in heel Europa en is een Nederland een duidelijke leader in de paardensport. Niet alleen onze kwaliteit maar ook onze verpakking en uitstraling maken duidelijke het verschil! Diverse topruiters als Peter Geerink, Gert-Jan Bruggink, Joyce Heuitink, Willem Greve en Alice Naber-Lozeman gebruiken al jaren onze producten met volle overgave. Mede dankzij hun test resultaten en goedkeuring kunnen wij onze klanten topkwaliteit bieden en  garanderen!

Voor de lekkerste friet en snacks ga je uiteraard naar de Vester.

Welkom bij DA Drogisterij & Parfumerie DA De Veldmaat in Haaksbergen. In de modern ingerichte winkel vind je een enthousiast team van (assistent-)drogisten en een groot assortiment lichaams- en gezichtsverzorging, homeopathie en geneesmiddelen van bekende merken. Persoonlijke aandacht staat hier centraal.

Welkom op de website van Talma Service. Vanuit Haaksbergen leveren wij machines en verzorgen wij verschillende diensten. Van las- en constructiewerk, montageklussen tot complete machines voor de industrie. RVS en stalen leidingcomponenten voor rioolwaterzuiveringen en drinkwaterpompstations. Daarnaast maakt de agrarische sector ook deel uit van de klantenkring.

Staalbouw ter Huurne Haaksbergen B.V. is een moderne complete bouwer gespecialiseerd in aluminium + stalen gevelconstructies, alle voorkomende staalconstructies en dak- en wandbeplating. Wij zijn uw metaalbouwer bij uitstek!