Vrienden van Erik ten Hag toernooi 2023

Supportersvereniging FCT Hoksebarge is niet alleen een supportersvereniging. Deze vereniging is ook maatschappelijk bij veel projecten betrokken.

JBC Solutions levert een totaalpakket aan diverse chemische producten, van 10 ml verpakkingen tot bulkleveringen. JBC Solutions vertegenwoordigt diverse chemieproducenten, waardoor er een zeer breed scala aan producten aanwezig is tegen concurrerende prijzen.

Daarnaast biedt JBC Solutions de unieke mogelijkheid om deze producten of klanteigen product(en) onder private label te verpakken. Dit kunnen zowel vloeibare als vast stoffen zijn.

Wij zijn betrokken en ervaren financieel experts voor particulieren, ondernemers en bedrijven. Ontzorgen doen we oprecht en met persoonlijke aandacht. Dit doen we op gebied van uw hypotheek, sparen, vermogen, pensioen, fiscaal advies en verzekeringen. Wij zijn een onafhankelijk werkend financieel adviesbureau. En onafhankelijk wil in dit geval heel duidelijk zeggen dat geen enkele bank of verzekeringmaatschappij ons iets kan verplichten.

Met andere woorden, onze opdrachtgevers zijn niet de banken of de verzekeraars, jij bent onze opdrachtgever!

Voor al uw tuininrichting en aanpassingen.

Voor het aanbrengen van dakbedekking en isolatie op platte en licht hellende daken in zowel pvc als bitumen uitgevoerd.
Tevens zijn zij het adres voor:
-dak lekkage
-dakgoot renovatie 
-boei beplating en lijsten werk
-onderhoud
-inspectie

De winkel voor iedereen, met een ruim assortiment aan goede en betaalbare artikelen voor het huishouden, speelgoed en tuinmeubelen.

Winkel in Lingerie – Nachtmode – Badmode voor zowel de vrouw als de man.

Voor de lekkerste friet en snacks ga je uiteraard naar de Vester.

Wij zijn een lijstenmakerij voor het inlijsten van maatwerk inlijstwerk en de levering van standaard wissellijsten. Wij zagen de profielen op de millimeter, snijden zelf het passe-partouts en glas. Wij bedienen klanten in heel Nederland. Naast het inlijstwerk leveren wij het Art Work en verzorgen wij het drukwerk.

ZO WERKEN WIJ

Om volledige aandacht te kunnen geven aan het inlijsten, hebben we besloten om beperkt open te zijn. Bel ons maar voor een afspraak of mail naar info@meestersinlijsten.nl voor meer informatie.

Whixx bestaat uit een enthousiast team met jaren lange ervaring in de Telecom en ICT. Onze uitdaging is om bij te blijven met de beste technieken en om een zo betrouwbare en meest geoptimaliseerde omgeving aan te bieden. Ieder bedrijf heeft zijn eigen wensen en aangezien we wel van een uitdaging houden bereiken we voor iedereen de juiste oplossing. Van een eenvoudige werkplek tot grootschalige hybride oplossingen. We krijgen het samen voor elkaar.

Reclame draait om, herkenning, opvallen en uitstraling. Leferink Reclame heeft ruim 20 jaar ervaring in professionele binnen- en buitenreclame voor elk bedrijf. Geef uw uitstraling een boost en laat reclame voor u werken.

Bij Leferink Reclame schakelen we snel, hebben wij korte lijnen en leveren wij kwaliteit. Duurzame reclame voor binnen en buiten. Samen met u bekijken wij welke vorm van uiting het beste bij u past.

Bij Henk Pen beleef je de ultieme vrijheid van kamperen, al voordat je op vakantie gaat! Bij Henk Pen kun je eindeloos nieuwe dingen ontdekken en ongedwongen je vakantie voorpret ervaren! We zien je graag in onze showroom.

https://www.henkpen.nl/