Sponsor DZ Beveiliging

Net als bij de eerste editie zal DZ Beveiliging zorg dragen voor de beveiliging tijdens het evenement. We zijn blij dat DZ Beveiliging heeft toegezegd wederom sponsor van het toernooi te zijn.

Dennis was bij de eerste editie een Gouden sponsor. Dit jaar gaat Dennis voor het Diamant pakket. Hier zijn we natuurlijk zeer content mee.

DZ Beveiliging levert gekwalificeerde winkel- en objectbeveiligers, representatieve en daadkrachtige horecagastheren en – dames en ad-hoc security teams. DZ-Beveiliging levert maatwerk voor iedere organisatie en elk project. Door de inzet van enkel de meest gedreven en representatieve beveiligers in de branche, weten wij uw veiligheid (en die van uw bezittingen) op een discrete en zorgvuldige manier te waarborgen. DZ Beveiliging is werkzaam in Twente en de Achterhoek denk aan bijvoorbeeld Haaksbergen, Doetinchem, Oldenzaal, Borculo, Enschede, Eibergen en Hengelo maar op verzoek ook ver daar buiten.
Kijk eens gerust op: https://dzbeveiliging.nl/