Dorpsbakker Middelhuis sponsort het Erik ten Hag toernooi

Het is alweer 3 jaar geleden dat Arie van Linstee en Ellis Middelhuis begonnen met hun eigen bakkerij aan de Veldmaterstraat in Haaksbergen. Bakkerij Middelhuis staat voor ambacht & lokaal. Daarnaast maken ze ook nog eens alles zelf. Zo hebben ze zelfs hun eigen graanveld, hoe bijzonder is dat? Verder kenmerkt Bakkerij Middelhuis zich door telkens weer nieuwe producten te presenteren en zijn er vaak leuke acties.

Bakkerij Middelhuis is inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld en is een begrip geworden in de Veldmaat. Daarom zijn we ook zeer content dat we kunnen mededelen dat Bakkerij Middelhuis zich als gouden sponsor aan het Erik ten Hag toernooi heeft verbonden.

Een topbakker voor ons toptoernooi!

Arie en Ellis, bedankt voor jullie vertrouwen in ons!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *